Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Πάει για Ευρωβουλή με το ΑΚΚΕΛ !!!



Είδε και απόειδε ο Πάρις Μουτσινάς με τις δημοτικές εκλογές και αφού διαπίστωσε οτι δεν μπορεί να συγκροτήσει ενιαίο μέτωπο για την πόλη, αποφάσισε, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά τοTheNewspaper.gr σήμερα, να κατέλθει στον στίβο της Ευρωβουλής.

Όπως πληροφορείται μάλιστα η στήλη, ο πρώην βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς και Δήμαρχος Ιωλκού βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το “ναι” σε πρόταση που του έγινε από το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας, του οποίου ηγείται ο Βάκης Τσιομπανίδης.

Το ΑΚΚΕΛ ιδρύθηκε τον Μάιο του 2014 και την ίδια χρονιά συμμετείχε αυτόνομα στις ευρωεκλογές όπου έλαβε το 0,60%. Την επόμενη χρονιά συμμετείχε στις εθνικές εκλογές ως συνασπισμός κομμάτων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.

Τον Ιούνιο του 2015 το ΑΚΚΕΛ αποχωρεί απο τον κυβερνητικό συνασπισμό και ο πρόεδρος Βάκης Τσιομπανίδης παραιτείται απο την θέση του αντιπροέδρου ΙΓΕ όπου είχε διοριστεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ίδιοι: “Το ΑΚΚΕΛ μάχεται για τα συμφέροντα του αγροτικού κόσμου της χώρας και βασική του ιδεολογία είναι η ανάπτυξη μέσα απο την παραγωγή. Ως κόμμα δεν προσανατολίζεται ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε κέντρο καθώς απο τους ιδρυτές του αυτές οι έννοιες θεωρούνται παρωχημένες και διχαστικές, ενώ το ΑΚΚΕΛ είναι κόμμα ενωτικό.

Το ΑΚΚΕΛ μετράει 21 αναφορές κατά του Ελληνικού κράτους στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για αδικίες κατά του αγροτικού κόσμου καθώς και 2 καταγγελίες στην ευρωπαϊκή και Ελληνική επιτροπή ανταγωνισμού κατά των καρτέλ. Χρόνια δίνει αγώνες για την παράνομη κατάσχεση των ευρωπαϊκών αγροτικών επιδοτήσεων, καθώς και καθημερινές παρεμβάσεις για τα συμφέροντα των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα της χώρας.”

Δ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου